rast Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Witam! Jako, że od niedawna jestem w posiadaniu Futaby T9CAP Super, poszukuje niedrogiego pulpit ewentualnie planów wykonania...za wszelkie wskazówki będę ogromnie wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ja posiadam, przez siebie z reszta, zaprojektowane plany i przygotowane pod wycinanie laserem. Swój pulpit wykonałem z 6mm pleksi, ale przymierzam sie teraz do wykonania z tkaniny węglowej. link w tym linku znajdzesz fotki mojego pulpitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Krzysku czy mozna sie jakos na plany Twojego pulpitu z plexi załapać? PDF/Skan/Cokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jeżeli T9CAP jest wielkościowo to samo co T10C to bardzo szeroko się uśmiecham do Ciebie Krzyśku o plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 To może zlecimy komuś wycięcie pulpitu laserem Ja byłbym również chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A może coś takiego Was zainteresuje? http://www.nastik.pl/pulpit-uniwersalny-nadajnikow-p-2521.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A może coś takiego Was zainteresuje? A co to za pulpit na którym nie można rąk podeprzeć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 tez jestem zainteresowany pulpitem . Tyle ze troche zmodyfikowanym bo latam na kciukach . Czyli bez bocznych częsci. Futaba 9 ZAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam Dziś dzięki uprzejmości Pana Krzyśka (udostępnienie planu) wymajstrowałem z tatą takie "cuś": Jakość taka... Robione telefonem. Części są cięte laserem u Wujka :] Pulpit pasuje idealnie, zrobiony jest z pleksi 6mm przeźroczystej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 A moge spytac ile Twoj Wujek chcialby za wyciecie takiej jeszcze jednej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Info poszło na PW EDIT: Możliwość wycięcia 1 max 2 pulpitów (bez metalowych części) ! Ale to i tak nie jest pewne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 tez jestem zainteresowany pulpitem . Tyle ze troche zmodyfikowanym bo latam na kciukach . Czyli bez bocznych częsci. Futaba 9 ZAP To po co pulpit? Polecam szelki revoca: http://www.revoc.eu/szelki-nadajnikow-typu-compact-p-71.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 cena .... powalajaca pewnie w tych szelkach model sam lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 ja również wykonałem sobie ten pulpit z pleksji 6mm, cięte ploterem frezującym i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 moze ktos by wykonal dla mnie taki pulpit ? oczywiscie odplatnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Też miałem problem z pulpitem. oryginalny pulpit do 9c w skorpionie kosztuje 418zł.Mój wykonałem z twardego PCV, jest bardziej elastyczny od pleksi i nie nie ma tendencji do pęknięć. Jest tak zaprojektowany by stał w pionie dla ochrony anteny 2,4 G, wycięcie dostępu do akumulatorów uznałem za zbędne i zbyt osłabiające konstrukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.