Skocz do zawartości

gdzie mozna w Polsce kupic stojak pod model ??

chiboogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

chcialbym nabyc stojak firmy ROBART super stand II. Czy ktos moze wie gdzie mozna zdobyc takie cudenko ??

robart.jpg

Dziekuje i pozdrawiam/ Tomek

Opublikowano

niewiem zbytnio gdzie mozna to nabyc ale dobrym rozwiazaniem jest samodzielna budowa :) troche sklejki, prety stalowe, guma jakas ;) przeszlifowac i polakierowac :) widac odrazu modelarska robote.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj Wieczu.

Gdybym chcial zbudowac samemu cos takiego to czy pisalbym tego posta gdzie mozna kupic ?? Trzymajmy sie tematu....

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co do stojaka - zakupilem taki w rc skoropionie.

Powiem jedno - swietna sprawa - postawilem na stole i juz zadnego garbienia , wszystko masz na wysokosci oczu , swietny dostep do calego modelu.

Polecam!

Opublikowano

Witam :)

Jakos tak nie bardzo mi sie widzial ten stojak w barwach bieli wiec troszke przemalowalem.... teraz lepiej i mniej brudzaco :)

s.JPG

Opublikowano

Przed chwilą kurier mi dowiózł taki stojaczek plus inna drobnicę :jupi: Śliczny i funkcjonalny stojak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

Na ten "brudzący" stojak namówił mnie Tomek ale nie żałuję ,nie ma nic bardziej wkurzającego jak przewracający się kadłub (na plecach) w czasie montażu skrzydeł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.