chiboogi Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam. chcialbym nabyc stojak firmy ROBART super stand II. Czy ktos moze wie gdzie mozna zdobyc takie cudenko ?? Dziekuje i pozdrawiam/ Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kareks Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Są w modelarski.com fajna rzecz sam ja zakupiłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam. Niestety nie ma i to juz ponad miesiac..... a nie wiadomo kiedy beda .... (Polskie realia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 zapytaj w Wimarexie widzę że oni posiadają taki stojak ale nie wiem czy nimi handlują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Niestety, to jest Ich prywatny nabytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 niewiem zbytnio gdzie mozna to nabyc ale dobrym rozwiazaniem jest samodzielna budowa troche sklejki, prety stalowe, guma jakas przeszlifowac i polakierowac widac odrazu modelarska robote. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witaj Wieczu. Gdybym chcial zbudowac samemu cos takiego to czy pisalbym tego posta gdzie mozna kupic ?? Trzymajmy sie tematu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Proponowalbym zapytac w RcSkorpionie. Jesli jest potrzeba sciagaja wszystko co sie chce- jest to tylko kwestia czasu i pieniedzy. Sam sie czyms takim interesowalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Heja!!! Z tego co pamietam, to chyba w Riku mieli... nawet KIT byl w ofercie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 tutaj jest taki stojak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Co do stojaka - zakupilem taki w rc skoropionie. Powiem jedno - swietna sprawa - postawilem na stole i juz zadnego garbienia , wszystko masz na wysokosci oczu , swietny dostep do calego modelu. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam Nabylem stojak. Swietna sprawa, zwlaszcza gdy chce umyc model po lataniu ogolnie swietna sprawa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam Jakos tak nie bardzo mi sie widzial ten stojak w barwach bieli wiec troszke przemalowalem.... teraz lepiej i mniej brudzaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Tomek ,kiedy Ci sie tak ubrudził ten stojak ,bo mój biały jeszcze nie ! Dla informacji -oba pochodzą z jednej przesyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 hehehhee nie napisalem ze mi sie ubrudzil tylko ze bialy jest bardziej brudzacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Przed chwilą kurier mi dowiózł taki stojaczek plus inna drobnicę :jupi: Śliczny i funkcjonalny stojak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Na ten "brudzący" stojak namówił mnie Tomek ale nie żałuję ,nie ma nic bardziej wkurzającego jak przewracający się kadłub (na plecach) w czasie montażu skrzydeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.