Jump to content

gdzie mozna w Polsce kupic stojak pod model ??

chiboogi

Recommended Posts

Posted

Witam.

chcialbym nabyc stojak firmy ROBART super stand II. Czy ktos moze wie gdzie mozna zdobyc takie cudenko ??

robart.jpg

Dziekuje i pozdrawiam/ Tomek

Posted

niewiem zbytnio gdzie mozna to nabyc ale dobrym rozwiazaniem jest samodzielna budowa :) troche sklejki, prety stalowe, guma jakas ;) przeszlifowac i polakierowac :) widac odrazu modelarska robote.

Pozdrawiam

Posted

Witaj Wieczu.

Gdybym chcial zbudowac samemu cos takiego to czy pisalbym tego posta gdzie mozna kupic ?? Trzymajmy sie tematu....

Posted

Proponowalbym zapytac w RcSkorpionie. Jesli jest potrzeba sciagaja wszystko co sie chce- jest to tylko kwestia czasu i pieniedzy.

Sam sie czyms takim interesowalem...

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Co do stojaka - zakupilem taki w rc skoropionie.

Powiem jedno - swietna sprawa - postawilem na stole i juz zadnego garbienia , wszystko masz na wysokosci oczu , swietny dostep do calego modelu.

Polecam!

Posted

Witam :)

Nabylem stojak. Swietna sprawa, zwlaszcza gdy chce umyc model po lataniu :) ogolnie swietna sprawa....

Posted

Witam :)

Jakos tak nie bardzo mi sie widzial ten stojak w barwach bieli wiec troszke przemalowalem.... teraz lepiej i mniej brudzaco :)

s.JPG

Posted

Tomek ,kiedy Ci sie tak ubrudził ten stojak ,bo mój biały jeszcze nie ! :)

Dla informacji -oba pochodzą z jednej przesyłki

Posted

Przed chwilą kurier mi dowiózł taki stojaczek plus inna drobnicę :jupi: Śliczny i funkcjonalny stojak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Posted

Na ten "brudzący" stojak namówił mnie Tomek ale nie żałuję ,nie ma nic bardziej wkurzającego jak przewracający się kadłub (na plecach) w czasie montażu skrzydeł.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.