lisartur Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam Mam tę aparaturkę i zbudowałem sobie TOTO7 i mam parę pytań Jak to jest odbiornik w HITEC jest na napięcie do 4,8V jaki pakiet do tego jest najlepszy? Czy w takim razie muszę mieć dwa pakiety jeden do odbiornika na napięcie do 4,8 V a drugi do silnika na napięcie 11V? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 nie, wystarczy jeden li-pol podpiety do regulatora jeśli masz regulator z bec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisartur Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 a co z zasilanie odbiornika i serw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jak napisał Robraf - wystarczy jeden pakiet zasilający np. 3s lipol. do tego lipola podpięty będzie regulator, a regulator podepniesz do gniazda "3" odbiornika. I to wszystko, regulator sam "rozdzieli' Volty do odbiornika i serw oraz do napędu silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.