tomekr Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Mieszkam w Ząbkach pod Warszawą w domku jednorodzinnym i zaśmiecilem już cały garaż różnymi modelami, przeważnie do remontu po kraksach. Oprócz latania wszelkiego rodzaju urządzeniami lubię się pobawić silniczkami 3f i służę radą (robię je sam i chyba zdobyłem trochę doświadczenia). Poza modelarstwem chętnie jeżdżę na rowerze. Mam żonę - Małgosię, która toleruje moje hobby (ale nie wie ile to kosztuje), ośmioletnią córę Kasię, wogóle nie interesującą się moim hoby, i całkiem sporego żółwia Gabrysia - ten to już nic nie wie o moich zainteresowaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witaj imienniku. Widzę że warszawka w końcu ruszyła zadki i zameldowała się na forum. Za co dziękuję i czekam na resztę gromadki . Pozdrawiam serdecznie Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Cie serdecznie Tomku. Widac kogo tutaj brakowalo. Bardzo sie ciesze i do zobaczenia tak na forum, jak na zywo znow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witaj Tomku znów się spotykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Nie wiem czy to dzięki Tobie motyl nie znalazłem linku do tego forum, ale w sumie cieszę się, że go znalazłem, tylko szkoda, że tak późno. Tak na pierwszy rzut oka forum wydaje się na przyzwoitym poziomie (miałem okazję obejrzeć kilka innych for-śmieci na temat modelarstwa) i głównie to zdecydowało o chęci uczestnictwa tutaj. Poza tym dobrze znane towarzystwo też tu widzę, co sądzę, że pomoże utrzymać poziom tego forum, jak i przyciągnie niezdecydowanych. Jednak forum Alexa ma dobrą opinię i uczestnictwo użytkowników jego forum jest dużym plusem tego forum. Nie bez znaczenia jest też większa swoboda wypowiedzi, możliwość opiniowania i pisania otwarcie o różnych sprzedawcach i producentach. Na koniec jeszcze raz cieplo witam wszystkich i tych co znam jak i całą resztę zapaleńców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jednak forum Alexa ma dobrą opinię i uczestnictwo użytkowników jego forum jest dużym plusem tego forum. HAHA! NIEEEE... Ja uważam że dużą zaletą forum Alex'a jest to, że duża grupa użytkowników tego forum publikuje również u niego... :rotfl: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Już nie wszyscy Przemku :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Wetknąlem kij w mrowisko :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Napewno wiele sie od pana dowiemy o 3f Co do forum alexrc to nawet tam sie niezalogowalem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Ale w wesołe mrowisko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 i jeszcze jedna zabawna rzecz, jakoś wszyscy znajomi od Alexa mają takie same avatary i takie same nicki, w pewnym momencie myślałem, że to kopia tamtego forum :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Hehehehe ... dobre ... Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam Tomku serdecznie Cieszę się, że Cię tu przywiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Informacja dla Tomka (moderatora) ,Tomekr o ile wiem jest zapalonym "elektrykiem " i to + dla Niego i dla nas reszty .A elektryk nie warczy!!! Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Informacja dla Instruktora. Wiem to od minimum roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam Tomku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witamy mistrza silnikow elektrycznych Mam nadzieje, ze tu bedzies zpublikowal swoje wszystkie nowosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Pewnie będę kontynuował wątki na obu forach, chyba, że u Alexa nie będzie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 A dlaczego nie będzie można? Czyżby postawił już także szlaban na kontynuację wątków, jako sprzeczną z etykietą netu, ogólnymi zasadami dobrego wychowania i poprawnej polszczyzny? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.