Patryk Urban Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Naszła mnie ochota żeby zrobić model który będzie wynosił aparat cyfrowy w powietrze. Chce to zrobić jak najtaniej więc napisze co mam Silniki 600 i 700g ciągu na pakiecie 3s(lipol), pakiet 3s oraz 2s, cała reszta wyposażenia. Model chciałbym zrobić ze styro, nie mam depronu (no może troche na stateczniki) żeby go zdobyć musze jechać przez całe miasto i płacić troche za niego... Znajdzie się rurka węglowa, jest czym zalaminować, mam skrawki balsy itd. Chciałbym żeby model był to model wolny o dość dużym udźwigu, małej masie własnej, stabilny, z wygodną obsługą (wymiana pakietu...) Prosiłbym was o pomoc w zaprojektowaniu modelu, najlepiej jakby miał lotki chociaż to nie jest najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 czyli jednym slowem autobus?? hmm niewiem nawet jak zaprojektowac takie cos:D moze poprostu to twojego motoszybowca na skrzydlo przyklej aparat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.