modelmaniak Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Witam wszystkich modelarzy-forumowiczów! Zarejestrowałem się tutaj za sprawą Atosa, któremu jestem b.wdzięczny za linka. Znam Was, tak jak Wy mnie napewno znacie z "tamtego" forum... Gorąco wierzę w dynamiczny rozwój nowego WOLNEGO forum!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 wielkie joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 od razu zasluga poprostu przyda sie tu morda co spaline wachatak dlugo ze juz zapachow nie czuje , to i kilka porad wrazie czego moze podrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Zawsze do usług!!! p.s. Czasami zdarza mi się poczuć inne zapachy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ta zapach pieknej kobiety jest nie do pobicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 12 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ta zapach pieknej kobiety jest nie do pobicia Tak tu masz rację... ale ten metanol+nitro+klotz... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam JA sie podczepie też pod powitanie a zarazem sie sam przedstawie bo może niewszyscy mnie znają Nazywam się Paweł Ertmański mieszkam w Iławie - WAR-MAZ zapraszam do siebie to tylko drugi koniec polski ale za to tylko 100km od morza Modelarstwem zajmuje się od 8 roku życia - mam teraz 18 lat W tym roku pisze mature Służę wszelką pomocą jaką moge zaoferować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Yu Pi Ka Ej modelmianiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.