mammuth Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Prawda,ze nic specjalnego ? Kazdy tak potrafi. W dodatku ze swiecidelkiem na czole :crazy: I kolejny tego samego 3d'owca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 i co w tym trudnego? ja bym tak zrobił nawet bez tego świecidełka na czole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Mammuth opis do drugiego filmu - Film jest niedostępny w Twoim kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Może to głupio zabrzmi ale...przez cały film czekałem na pociąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 no jak... w kopalni? pociąg? przecież to górnik był a teraz zamiast wagonów samolotów używają, bo szybciej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Mammuth opis do drugiego filmu - Film jest niedostępny w Twoim kraju. dorwe lapka to zobacze - moze jakas kopie znajde. Rabit - pociag mial byc, ale z powodu sniegu - odwolali EDIT: Zobaczcie teraz - zmienilem linka - jakby co to dalej bede szukal dranstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 niestety nadal niedostępny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 jakieś heli ze skrzydłami tam budują........... kompletnie bezsensu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Biedny ten kto odkupi ten silnik widać, że gość ma jakieś porycie na punkcie zawisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Na tym drugim koles lata i to niezle - szczerze mowiac to malo ogladam tych filmow - w wiekszosci sa hmmm. nudne - (nudnie zrobione) i mimo, ze kolesie wymiataja to i tak po minucie przewijam - tamten obejrzalem kilka razy - niektore ujecia i widoczki sa super. mam w wersji flv - jakby ktos mial jak wrzucic na vimeo - to moge przeslac mailem albo przez skypa - plik ma 6MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 mb93@poczta.fm wpakuje na vimeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Wysylam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Nic niema :(Jak bedzie wyedytuje post,dam link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek68 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 A u mnie ten drugi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 No to napisz jak sie podoba - bo tu wszyscy czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek68 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Sliczny kamieniołom- a tak na poważnie poniewiera tym modelem że nie idzie wzrokiem nadążyć. Moja ocena nie jest zbyt obiektywna bo ja to tak heli bardziej :oops: . W każdym razie wrażenie na mnie robi, troszkę tylko wiszenia na śmigle mogłoby być mniej. pozdrowienia z sąsiedniej wyspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Fajny ale nic specjalnego Mi by bylo szkoda modelu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Moja ocena nie jest zbyt obiektywna bo ja to tak heli bardziej :oops: . W każdym razie wrażenie na mnie robi, troszkę tylko wiszenia na śmigle mogłoby być mniej. Jako "helikowcowi" takie wiszenie powinno Ci byc bliskie A na powaznie to koles nawet w avatarze na forum ma siebie idacego za modelem - duzym modelem... PS. Gdzie konkretnie jestes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek68 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Drogheda 40 km od Dublina. Wieje pada szkoda słów Irlandzkie lato. Miejsca do latania w około do wyboru do koloru włącznie z lotniskiem wojskowym udostępnianym dla modelarzy,a jak człowiek wyjdzie przed dom to mu czapkę zrywa. E szkoda gadać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Wstawiam avatar tego wisielca http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=1810 Wiekszosc jego filmow to lazenie za modelem - np. po lesie tomek68, Uwierz mi - wiem o czym piszesz ... dlatego powinienes na zboczu latac - ale obawiam sie, ze helikoptery zboczowe raczej nie istnieja - musisz kupic szybowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.