mammuth Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Prawda,ze nic specjalnego ? Kazdy tak potrafi. W dodatku ze swiecidelkiem na czole :crazy: I kolejny tego samego 3d'owca
Piotrek2136 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 i co w tym trudnego? ja bym tak zrobił nawet bez tego świecidełka na czole
meloow Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Mammuth opis do drugiego filmu - Film jest niedostępny w Twoim kraju.
rabbitlkr Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Może to głupio zabrzmi ale...przez cały film czekałem na pociąg
Piotrek2136 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 no jak... w kopalni? pociąg? przecież to górnik był a teraz zamiast wagonów samolotów używają, bo szybciej....
mammuth Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Mammuth opis do drugiego filmu - Film jest niedostępny w Twoim kraju. dorwe lapka to zobacze - moze jakas kopie znajde. Rabit - pociag mial byc, ale z powodu sniegu - odwolali EDIT: Zobaczcie teraz - zmienilem linka - jakby co to dalej bede szukal dranstwo...
utopia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 jakieś heli ze skrzydłami tam budują........... kompletnie bezsensu :wink:
radek872 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Biedny ten kto odkupi ten silnik widać, że gość ma jakieś porycie na punkcie zawisów
mammuth Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Na tym drugim koles lata i to niezle - szczerze mowiac to malo ogladam tych filmow - w wiekszosci sa hmmm. nudne - (nudnie zrobione) i mimo, ze kolesie wymiataja to i tak po minucie przewijam - tamten obejrzalem kilka razy - niektore ujecia i widoczki sa super. mam w wersji flv - jakby ktos mial jak wrzucic na vimeo - to moge przeslac mailem albo przez skypa - plik ma 6MB.
mammuth Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 No to napisz jak sie podoba - bo tu wszyscy czekaja
tomek68 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sliczny kamieniołom- a tak na poważnie poniewiera tym modelem że nie idzie wzrokiem nadążyć. Moja ocena nie jest zbyt obiektywna bo ja to tak heli bardziej :oops: . W każdym razie wrażenie na mnie robi, troszkę tylko wiszenia na śmigle mogłoby być mniej. pozdrowienia z sąsiedniej wyspy
mammuth Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Moja ocena nie jest zbyt obiektywna bo ja to tak heli bardziej :oops: . W każdym razie wrażenie na mnie robi, troszkę tylko wiszenia na śmigle mogłoby być mniej. Jako "helikowcowi" takie wiszenie powinno Ci byc bliskie A na powaznie to koles nawet w avatarze na forum ma siebie idacego za modelem - duzym modelem... PS. Gdzie konkretnie jestes ?
tomek68 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Drogheda 40 km od Dublina. Wieje pada szkoda słów Irlandzkie lato. Miejsca do latania w około do wyboru do koloru włącznie z lotniskiem wojskowym udostępnianym dla modelarzy,a jak człowiek wyjdzie przed dom to mu czapkę zrywa. E szkoda gadać. pozdrawiam
mammuth Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Wstawiam avatar tego wisielca http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=1810 Wiekszosc jego filmow to lazenie za modelem - np. po lesie tomek68, Uwierz mi - wiem o czym piszesz ... dlatego powinienes na zboczu latac - ale obawiam sie, ze helikoptery zboczowe raczej nie istnieja - musisz kupic szybowca.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.