Tomisław Piotr Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 No właśnie, stecio dostałby ode mnie pomógł, gdyby nie ten Hyde Park. Czytanie to najlepsza nauka pisania. edit "sorka że spytam się, ale przypadkiem CA nie wypala dziur w EPP" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 ....niby tak, ale nie do końca :cry: Kiedyś istniało coś takiego jak korekta. Dziś czyta się książkę i błędy ortograficzne po oczętach dają, aż w w/w szczypie. O naszym kochanym forum nie wspomnę :wall: A jestem wzrokowcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 zafascynowany jestem "wielkim cyrkiem" Pierra Clostermana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.