HANS Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 róznica jest ogromna... i o to chodzi KUPUJ 600 Nitro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Prawie robi wielką różnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Dobrze chłop gada bier 600N ===>> lata prawie jak Lamcia :jupi: Dobre !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek68 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 600 n czyli Trex eeetam jak już to bierz to . Jakby mnie było stać na ten model to podejrzewam że przymknął bym oko na to że spalina. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek68 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zdecydowanie odbiegliśmy od tematu :rotfl: Kapitalne modele dla początkujących :devil: w razie kreta pożyczka pod hipotekę na małą naprawkę :crazy: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radga Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam Teraz ja może wtrącę swoje trzy grosze. Nie będę zakładał nowego tematu a też nabieram ochoty na koszenie trawy :rotfl: . Mój wybór padł na Calibra 3 co myślicie o tym modelu jakie wyposażenie najlepiej do niego dobrać?, Jak docierać silnik? to są pierwsze pytania następne pewnie pojawią się później. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Radku nie widziałem co prawda tego na żywo ale spotkałem się z byłymi właścicielami owego heli. Nie słyszałem nic dobrego. Poczytaj tutaj na WALDORFIE. jest okazały post na temat tego modelu, potwierdzający tą tezę. Koniecznie zapoznaj się też z dostępnością części, jest to uważam BARDZO ważne kryterium wyboru :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 eetam darowanej "HaBecie w wirnik się nie zagląda :wink: jak trzeba to i młynkiem od kawy poleci oczywiście jak będzie dużo ćwiczył :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.