rabbitlkr Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Krótki filmik ze spotkania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Okrutnie mi się podoba ten modelik z 4 turbinami w 1,32 sekundzie filmu A tak na poważnie - fajny film, super modele :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Bardzo fajna produkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ej dlaczego mnie nie ma na filmie? Film fajny ale ta muzyka to jakas porazka straszna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Bardzo fajny filmik tylko ta muzyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 I ja tam byłem extra latałem, piprem ventusa holowałem A co to za krytyka muzyki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Witam. Bardzo fajne spotkanie. Mam prośbę - czy kolega który latał na tym spotkaniu Extrą z VA mógłby zamieścić w odpowiednim dziale jej opis? Chodzi mi o taki bardziej szczegółowy typowo techniczny tzn. wyposażenie, szczegóły wykonania ( jakby była możliwość zamieścić zdjęcia bardziej szczegółowe), jakieś uwagi dotyczące tak wykonania jak i eksploatacji. Model ten już od dawna przykuwa moją uwagę a takiego tematu nie ma. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.