Paweł R Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 Jeśli to Twój to usuń te komentarze i daj jakąś muze w tle a nie o ku***. Bardzo inteligentne :evil:
Gość Anonymous Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 I co? Spaliła się rakieta? Proponuję zaopatrzyć się w jakiś zdalny system odpalania.
Mateusz17bl Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Opublikowano 9 Maja 2009 Rakieta poleciała ale w locie wybuchła.Warzyła 8kg w tym 2,5kg było ładunku.Zdalny system odpalania by się przydał ale puki co nie robimy rakiet,może w zimę coś się pomyśli żeby nie spalić sobie lotniska 8) kamerzysta się tylko nie popisał
-==PEGAZ==- Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 ojciecómarłpogżebśroda GENIALNE ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ciekawe tylko czy adresat zrozumie ...
Mateusz17bl Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 zdaję sobie sprawę że jest to bardzo nie bezpieczne,wszyscy biorący w tym udział są tego świadomi i ukończyli 18 lat hahahahaha :mrgreen:
Gość Anonymous Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 zdaję sobie sprawę ze jest to bardzo nie bezpieczne wszyscy biorący w tym udział są tego świadomi i ukończyli 18 lat hahahagaha Adresat nie zrozumiał...
-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 KolegoMateusz17blzacznijużywaćprzecinkówikropekbocieżkojestzrozumiećcopiszesz. Ale się namęczyłem pisząc to powyżej ...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 -==PEGAZ==-, napisz w jakimś edytorze textowym posta, później użyj skrótu Ctrl + H (Zamień...) do górnego pola dajesz znak " " a do dolnego nie dajesz nic, i "Zamień wszystko". Post gotowy Chłopaki od rakiety. 2,5 kg to naprawdę dużo, można z takiej ilości mieszanki zrobić 12 silników 200 gramowych, które dadzą napewno dużo frajdy, a będę o niego bezpieczniejsze. Wystarczy, że ziarno paliwa pęknie i macie explozję silnika. EDITED Podpowiem wam coś jeszcze. Takie amatorskie rakiety latają fajnie, kiedy stosunek długości do średnicy wynosi około 14. Coś kiedyś na Discovery Channel podsłuchałem. A w tym temacie nie jestem totalnym laikiem, bo swego czasu konstruowałem różnej maści rakietopodobne coś
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.