wojcio69 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Witam Kolejny film z lotów mojego Juniora. Tym razem była to kontrola pokryć dachowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Filmik całkiem spoko a co do pokryć dachowych to też nieżle ;D ale tak na poważnie to ładnie fruwa model, gratulacje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Witam No Junior'ek lata tak jak Easy Glider, Graupner'owska podróbka Multiplex'a tylko z usterzeniem typu T. Do lotów z kamerą to mam totalnego pecha. Trzeci mój film i trzeci raz obiekt, który chcę filmować jest na zawietrznej, czyli robiąc na niego nalot lecę z wiatrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Eeeeee tam, pecha, fajny filmik i bardzo fajna muzyka, dawno nie słuchałem J M Jarre'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.