smootny Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witam Razem ze znajomymi w tym roku chcielibyśmy zorganizować w Chełmnie [woj. Kujawsko-Pomorskie] podczas obchodów "DNI CHEŁMNA" - wystawę i pokazy modeli latających, pływających czy jeżdżacych. Wystawiały by się sklapy modelarskie oraz Modelarze z gotowymi modelami. Czy ktoś z WAS modelarzy byłby zainteresowany przyjazdem na jeden/dwa dni ( przełom czerwca i lipca - weekend zapewne - sobota/niedziela ) aby "pokazać" swoje modele ewentualnie uczestniczyc w wspólnych lotach pokazowych ???? Zorganizujemy miejsce wystawowe oraz miejsce lotów pokazowych oraz jak się uda miejsca noclegowe. Mile widziani sa modelarze z całej polski :] pozdrawiam Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ja jestem za. Jak czas będzie to melduję się z kumplem Manaq ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacuenty Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Fajna inicjatywa - dajcie znać, jak będzie wiadomo kiedy - może uda mi się szanowną małżonkę namówić na mały wypad na weekend - przywiozę co nieco na wystawkę..... a i może uda się pokazać publiczności, jak się na krety poluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 A co mnię tam ... może i ja się udam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Co do terminu to na 99% będzie 27/28 czerwca :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 I ja może wpadnę - lecz jedynie 27.IV wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 I ja może wpadnę - lecz jedynie 27.IV wchodzi w grę. 27 kwiecień ?? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 27 kwiecień ?? :rotfl: No kreska nie z tej strony się wstawiła xD miało być VI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 zobaczymy co z tego wyjdzie :] narazie nie będę zmieniał terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.