tikicaca Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 motyl, podaj mi mejla do siebie, to Ci przesle zipa z plikami dwg. Skrzynke złożylem kiedys na nx, ale zrobilem export do autocada, sa tam wszystkie elementy, oraz zwymiarowane 4 rzuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 tikicaca, a możesz w PDF albo JPG. Nie mam AC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 To może i ja ten wątek nawiedzę Oto moja skrzynka - plan i wykonanie mój Papa no ale oczywiście prowadziłem nadzór i lakierowałem Tak to wygląda: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 a to moja skrzyneczka startowa. Mikołaj przyniósł, zgodnie z zamówieniem, czerwoną skrzyneczkę graupnera a ja ją trochę zmodyfikowałem. tak wygląda całość, razem z uszami. Uszy są łatwo demontowalne, w jednym zamontowałem baniaczek z paliwem i pompką, w drugim aku i gniazda na rozrusznik. Żeby prąd płynął do pompki, zrobiłem przewody wewnątrz skrzynki i styki na metalowych kołkach, na których wiesza się uszy. Oprócz tego, można uszy zdjąć i pompkę bezpośrednio podłączyć. Dodatkowo, wewnątrz skrzynki jest 12v gdzie można wpiąć ładowarkę. A w środku skrzynki głównej, trochę przemeblowałem, zrobiłem przegródki z EPP i znalazło się miejsce na nadajnik w styropianowej osłonce od symulatorka E-sky. i tak to mniej więcej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.