gregoorr Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Szukałem po necie i nie ma za bardzo informacji o tym modeliku. Najbardziej chodzi mi o to jak dorobić lotki w skrzydłach i czy dać jakieś wzmocnienia?. Widziałem na forum opis elektryfikacji, ale nie udało mi się wyszukać tego wątku. Mam trochę lekkiego wyposażenia, a właśnie ten modelik bardzo mi się spodobał. Model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 jak dorobić lotki w skrzydłach i czy dać jakieś wzmocnienia Wyprostuj uszy i daj lotki na dwóch sarwach micro.Wznios zrobisz wklejając dźwigary z węgla fi 1,5-2 mm które są konieczne . Kadłuba nie trzeba wzmacniać . Zrobiłem żonie podobny model dawno temu i trzeba uważać na środek ciężkości bo czarne EPP jest ciężkie i ogon przeważa do tyłu.Żeby zachować niską wagę musiałem zrobić kadłub nieco pełniejszy z przodu. PS Jeśli chcesz przerabiać to cena wydaje mi się trochę wygórowana.Taniej wyjdzie zamówić coś podobnego w cyber-fly lub kupić dwusilnikową ESA np B25 i przerobić na coś podobnego.Ta cena ma sens gdy kupujesz model taki jak z zalecanym wyposażeniem jest bo masz wtedy coś oblatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.