bananek1982 Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Na początek chciałem wszystkich przywitać. Poniżej podaję link do krótkiego filmiku. Moje początki w pilotażu modelem RC. Przepraszam za złą jakość nagrania. video P.S. Jeśli założyłem temat w nieodpowiednim miejscu to proszę admina o przeniesienie tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
El-Diablo Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Fajny filmik, ładne lądowania (tego ostatniego nie widziałem) - bez podskoków i kangurka - czujesz model to widać. Powodzenia w dalszej zabawie tym hobby :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bananek1982 Posted May 17, 2009 Author Share Posted May 17, 2009 Przyznam się tylko, że trochę trenowałem na symulatorze na komputerze :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
El-Diablo Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Przyznam się tylko, że trochę trenowałem na symulatorze na komputerze :roll: Bardzo prawidłowa tendencja - model cały! I o to chodzi :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jano Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Przyznam się tylko, że trochę trenowałem na symulatorze na komputerze :roll: Zdolna bestyjo ten bananek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soviet Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Gratuluje Mój pierwszy start zupełnie inaczej wyglądał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.