mnich Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Cześć wszystkim. Jestem mało zaawansowanym modelarzem. Modelarstwem zajmuję się już kilka lat ale mało czasu mam na to szlachetne zajęcie (dzieci, praca, różne zobowiązania i hobby)Latam motoszybowcami ale posuwam się do przodu. Na warsztacie mam szybowiec zboczowy i motoszybowiec a'la Vega. W planach fan fly. Tyle o mnie, jakieś pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Cześć! Skąd jesteś?? Wrzuć foty modeli!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witaj Czekam na zdjecia modeli, napewno nabierzesz doswiadczenia czytajac to forum:) Wiele ciekawego sie tu dzieje. Powodzenia i koniecznie dodaj avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witaj Ja takze jestem tutaj dla zdobycia wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.