dexster Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 aha.dzięki za pomoc.Gluwnie bende jeżdzil na ulicy bo mam w okolicy dóżo i są ruwne.A WRC można jezdzić po piachu(warstwa 2-5 mm) i betonie (na zmiane) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Dexster, napisałeś dwa posty i oba są tragiczne ze względu na błędy.Popraw je jak najszybciej. Ściągnij Mozillę Firefoxa i włącz opcję sprawdzania pisowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian666 Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 tak można tylko w twoim wypadku lepiej WRC bym nie jeździł po piasku bo wpadnie ci troche do środka i moze być niezbyt fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexster Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 nie bende tylko się tak pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 dexster, ty chyba te błędy to specjalnie walisz... :P Lepiej posłuchaj co mówi slawekmod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexster Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 dobra wiem,a co bedzie lepsze bmw(Damian666) czy Porsche Carrera GT3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian666 Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Porsche będzie napewno szybsze (lepszy silnik) ale BMW jest napędzane na 4koła więc poradzi sobie wszędzie,ja na twoim miejscu bym brał hmmm bmw albo Porsche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.