Misieek31 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Rozkręciłem dzisiaj silnik wyczyściłem wszystkie części sprawdziłem szczelność wszystkich przewodów i łączeń wszystko szczelne.Poszedłem odpalić do piwnicy na chwile ,odpalił za pierwszym razem od palca jak zawsze na zimnym.Potrzymałem go trochę na średnich obrotach(piwnica i kupa dymu) i nie zgasł.Po gazowałem trochę tak że chyba się nagrzał konkretnie i zgasiłem go.Ponowne odpalenie oczywiście z palca za pierwszym razem. Chyba się cud stał .Bardzo nierówno jeszcze pracuje ale myślę że to kwestia dotarcia. Nie mam pojęcia co było powodem. Serdeczne dzięki za podpowiedzi. Napiszę w tym poście jak się sprawuje na dworze przy pełnych manewrach gazem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Jeszcze Cię regulacja czeka. Jak to olejesz lub zrobisz na "odczepnego" to dołączysz do grona narzekaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.