cinekjo11 Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Witm Czy wie ktos gdzie moge zakupic antene do aparatury 4 kanalowej Esky ?? poniewaz moja sie zlamala Pozdrawiam
marcin133 Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 zmien temat na jakis konkretny .... Kasujcie takie tematy bez namysłu! Ton nie piaskownica i za dużo tu takich przypadków!
madrian Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Witm Czy wie ktos gdzie moge zakupic antene do aparatury 4 kanalowej Esky ?? poniewaz moja sie zlamala Pozdrawiam Co do tematu popraw, szkoda drażnić "zielonych". :wink: Przejdź sie do modelarskiego i zapytaj o antenę teleskopową 95cm z gwintem wewnetrznym M5. Antenę się po prostu się wykręca za najgrubszy odcinek, który wystaje z obudowy. Wiem, że pasują antenki zarówno od Rangera, jak i od Futaby. Ja kupiłem od Rangera i muszę przyznać, że jest znacznie sztywniejsza od oryginału i bardziej solidna. PS - kupowałem ją w Arthobby.pl ale nie mają jej w katalogu. Musiałbyś zapytać się o taki towar i wysyłkę, ja byłem osobiście. Z tego co wiem, to i modelarnia.pl może mieć na składzie takie antenki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.