wojcio69 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na te zawody: http://www.modelarstwo.osw.pl/makiety.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Oczywiście ale w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam Też będę w niewdzielę. Może uda się spotkać Mnie łatwo poznać - lewa ręka na temblaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Oczywiście, ja np. będę Dziś się bardzo przeciągnęło, loty dopiero zaczęły się o 16stej. Jutro mają być podobno od 8smej rana Zdam relację dla tych co nie mogą tam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Ale jestem ZŁY!! Dopiero teraz zauważyłem ten temat i te zawody!! Zawsze po fakcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Posiada ktoś jakieś zdjęcia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Fotorelacja tutaj http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=16740 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Wojtek relacja super. Niestety ale ja nie dojechałem i w sierpniu również nie dojadę bo mam uroczystość rodzinną , na której obecność jest obowiązkowa. Ale myślę że w końcu wygospodaruję jakieś wolne. Pozdrawiam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam Roman no to masz czego żałować. Podobną do Ciebie sytuację mam z tegorocznym zlotem na Żarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.