piotrek.co Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 No w końcu przyszła moja P-40stka :jupi: Prace na dzien dzisiejszy to : Wklejone wzmocnienia I mam pytanie jak pomalowac to malenstwo i czym spilowac EPP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Gdzie Ty wkleiłeś te wzmocnienia w skrzydle ? Trochę Ci sie pomyliło... Powinny być w najgrubszym miejscu profilu a nie przed samym spływem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 To wzmocnienie na skrzydle jest źle wklejone. 1. nie w tym miejscu 2. pręty w całości , a nie dzielone. Przeyjrzyj sie uważnie dołączonej instrukcji lub innym opisom na forum. edit. Meteor byłeś szybszy. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.co Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 A mogę wkleić jeszcze 1 a tamtych nie wyjmować ?? No niestety instrukcji nie mam :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Teraz nie masz innego wyjścia. Mam nadzieję, że zmieści ci sie pakiet bez przecinania węgla w kadłubie. Ja też byłem podekscytowany jak przyszła paczka z samolotami, ale trochę za szybko go składasz i nie zastanawiasz się nad kolejnymi etapami. Poczytaj inne wątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.co Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Powinien Się zmieścic tam dosć duzo miajsca jest :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Ster kierunku tez chyba zle wklejony odwrotnie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Faktycznie, ster kierunku jest na odwrót. Z takim wygląca jakby ogon był z okresu WWII . W stateczniku pionowym nie jest potrzebne wzmocnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.co Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 JEst już poprawione wszystko Wzmocnienia sa PRAWIDŁOWO wklejone. Postaram się jeszcze dzis wkleić zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.