Damian666 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Witam,z tego powodu że jeszcze nie posiadam modelu(już jest w drodze) chcę poćwiczyć latanie modelami,mam Pre-Flight lecz demo a latanie tym samym modelem-mustangiem robi się nudne a do tego chciałbym polatać w trybie multiplayer-AirShow,czy byłby ktoś tak łaskawy i podał linki lub namiary skąd ściagnąć pełną wersję??
upgrayedd Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 to jest piractwo, a piractwo na tym forum jest niedozwolone :evil: :evil:
mammuth Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 czy byłby ktoś tak łaskawy i podał linki lub namiary skąd ściagnąć pełną wersję Pelna wersje masz tutaj - http://pfmrc.eu/warnings.php?mode=detail&userid=4826 - abys wiedzial co i jak - dalem opis - krotki i rzeczowy.
bubu2 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Mylisz się. Pre-Flight jest freeware. Np. stąd http://www.rcrevue.cz/ke-stazeni/simulatory/
MiQ27 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Należy czytać ze zrozumieniem. Freeware simulátor pro OS Windows 95/98/2000/Me/XP, demoverze ochuzená o multiplayerový režim a ovládání vysílačem. Znaczy - to jest freeware'owa wersja demo.
bubu2 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 OK. Teraz zajrzałem na strone, którą wskazałem po googlach. Miałem go w swoich zasobach i sadziłem, że to cały symulator. Nawet go nie odpalałem. Sorry, cofam co napisałem. pozdr.
biedronas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nie będę zaczynał nowego tematu, gdyż opis pasuje, a szkoda zaśmiecać forum. Czy ktoś latał coś więcej na tym symulatorze? Wart jest cokolwiek? Ja właśnie ściągam sobie wersję demo, niestety będę mógł ją wypróbować dopiero za kilka dni, a chciałbym zapoznać się z opinią fachowców. Prosiłbym tylko o samą opinię o tym symulatorze, zamiast pisać, że RealFlight albo AeroFly są od niego lepsze. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.