Damian666 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam,z tego powodu że jeszcze nie posiadam modelu(już jest w drodze) chcę poćwiczyć latanie modelami,mam Pre-Flight lecz demo a latanie tym samym modelem-mustangiem robi się nudne a do tego chciałbym polatać w trybie multiplayer-AirShow,czy byłby ktoś tak łaskawy i podał linki lub namiary skąd ściagnąć pełną wersję?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 to jest piractwo, a piractwo na tym forum jest niedozwolone :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 czy byłby ktoś tak łaskawy i podał linki lub namiary skąd ściagnąć pełną wersję Pelna wersje masz tutaj - http://pfmrc.eu/warnings.php?mode=detail&userid=4826 - abys wiedzial co i jak - dalem opis - krotki i rzeczowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Mylisz się. Pre-Flight jest freeware. Np. stąd http://www.rcrevue.cz/ke-stazeni/simulatory/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Należy czytać ze zrozumieniem. Freeware simulátor pro OS Windows 95/98/2000/Me/XP, demoverze ochuzená o multiplayerový režim a ovládání vysílačem. Znaczy - to jest freeware'owa wersja demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 OK. Teraz zajrzałem na strone, którą wskazałem po googlach. Miałem go w swoich zasobach i sadziłem, że to cały symulator. Nawet go nie odpalałem. Sorry, cofam co napisałem. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedronas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nie będę zaczynał nowego tematu, gdyż opis pasuje, a szkoda zaśmiecać forum. Czy ktoś latał coś więcej na tym symulatorze? Wart jest cokolwiek? Ja właśnie ściągam sobie wersję demo, niestety będę mógł ją wypróbować dopiero za kilka dni, a chciałbym zapoznać się z opinią fachowców. Prosiłbym tylko o samą opinię o tym symulatorze, zamiast pisać, że RealFlight albo AeroFly są od niego lepsze. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.