marcin133 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 My tu sobie małe depronki kleimy a gdzieś tam w świecie powstają modele o niebywałych już rozmiarach :wink: ... Co robi upór maniaka, wiedza i... kasa http://www.rc-unionen.dk/nytforum/topic.asp?TOPIC_ID=10516&whichpage=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 :shock: o w morde ale niektóre aż mnie przerażają np. ten "mini" heli albo ta "maluteńka" Extra co ja koleś pcha do hangaru chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 marcin133, a ja tak z ciekawości masz zgode autora na publikacje u nas ?? i w dodatku na hot-linka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Najlepszy jest B17 i ta extra niepomalowana:D apropo Extr ma ktos moze wmiare prosta extre elektryka 90cm-150cm plany????? prosze o wiadomosc na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Super modele :!: Jeśli to można nazwać modelami Widać jak kończą ludzie co maja za dużo kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Dobra dobra modele modelami, ale znajomosc samych modeli to stoi u was chlopaki pod znakiem zapytania. Ta niepomalowana "Extra" to staudacher 70% oryginalu. Nigdy nie polecial. I gdzie b-17 tam widzicie? Modele piekne, ale pewnie nie wiecie. Niedlugo beda produkowane w Polsce 66% ultimate'y i 5 metrowe raveny. Sami zobaczcie www.weimo.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 marcin133, a ja tak z ciekawości masz zgode autora na publikacje u nas ?? i w dodatku na hot-linka ?? Motylku poprawione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Pokazałem koledze w/w link i oto jego odpowiedz: "trzeba było mi tego nie pokazywać - teraz zamiast silnika 100cm kupie 250...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 to jako ciekawostkę powiem, że ten Raven w malowaniu redbull ma czterocylindrowy silnik 3W o pojemności 684cm3 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.