laminat Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 NO nie wierze SHORT BOMBER???? no normalnie odlot na maxa szukałem przez zeszłe wakacje tego i nic praktycznie nie znalazłem................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Gwoli ścisłości. Model Ravena należy do właściciela AirTrade z Warszawy i ma rozpiętość 3,4m, natomiast model Gilesa do gościa z Wrocławia i ma rozpiętość 3,5m. Producentem modeli jest AirTrade. Reszta danych się zgadza A latali nimi faktycznie chłopacy z Torunia. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam(...) Szczepan co tam Fairey Battle, większość z nas takiego (kwestia czasu) jest wstanie zrobić Oj wojcio69 chyba nie masz pojęcia o czym piszesz :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam(...) Szczepan co tam Fairey Battle, większość z nas takiego (kwestia czasu) jest wstanie zrobić Oj wojcio69 chyba nie masz pojęcia o czym piszesz :rotfl: Ależ piękny kotlet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ah kotlety :rotfl: Sorki Eryku ale musiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Robert i tu się lekko minąłeś z rzeczywistością ale... Będzie może kiedyś dane spotkać się to zorientujesz sie w czym tkwi błąd. Nie ma sensu klepać po klawiaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Przez parę lat prawie dzień w dzień obserwowałem jak Marian Kaziród robił tą makietę. Zdobył z nią dwa mistrzostwa świata i dalej mi się wydaje, że mało kto jest go w stanie dogonić w dokładności i ilości szczegółów zawartych w tej makiecie,zresztą jego Lancaster też nie odbiega od tej normy Po 2009r mistrzostw świata i europy w F4B już chyba nie będzie,za mało krajów się zgłaszało. Mam nadzieję na spotkanie kiedyś,zawsze się mogę czegoś nauczyć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.