MatWit1 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam Mam na imię Mateusz Witkowski. Mieszkam w Warszawie. Mam 16lat. Modelarstwem interesuje się od dłuższego czasu. Sporo na ten temat czytałem. Na razie niestety nie mam aparatury ani żadnego modelu. Mam nadzieje ze to się szybko zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 witaj i zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witam i obyś jak najszybciej dorobił się swojej pierwszej maszynki RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.