Swift Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Witam Ot taki samolocik, nieco przypominający układem Prząśniczkę. Jak za 70 USD z wyposażeniem i silnikiem, to cena IMO umiarkowania. BUSY-BEE PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=181325&highlight=#181325 Tu też pare informacji na ten temat EDIT a tu film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Ja robię Tuffy. Zmodyfikowałem kadłub i powiększyłem model. Po modyfikacji wygląda prawie jak Prząśniczka - naprawdę. Tylko ta kabina. Jak skończę zrobię relację. Co do modelu z HC - dosyć ciekawy, ale już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.