paweln7 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Witam Znalazłem "malutką " :jupi: łódeczkę z napędem na prąd strona 1 strona 2 ciekawi mnie do jakiego motoszybowca by ten napęd pasował :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 "ciekawi mnie do jakiego motoszybowca by ten napęd pasował " Pawełku no co Ty ,13 kg prądu w motoszybowcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 50V i 40 Ah pojemności.Koszt akumulatora ok 23 500 zł. Silniki są po 530 euro/sztuka a regulatory 660 euro/sztuka. Koszty budowy kadłuba też pewnie w setkach liczone. Za tą kase można kupić niezłą motorówkę w skali 1:1 i w wakacje pośmigać ze znajomymi na mazurach... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 A i tak rekordu nie pobili ... http://www.youtube.com/watch?v=qV_S9C1y-0w&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.