hubert_tata Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Czy ktoś się rejestrował (i płacił ) za Profili2? Może mi ktoś wytłumaczyć na chłopski rozum jak to zrobić? Tzn zapłacić można w sumie łatwo, ale formularz rejestracyjny jest jakis taki do drukowania i wysyłania pocztą. A może wcale się nie rejestrować, tylko wpłacić kaskę i czekać na hasło dostępu :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witaj, ja jestem posiadaczem oryginalnych licencji. Standardowej i Pro. Płaciłem przez PayPal i taką formę polecam. Kontakt ze Stefano jest szybki PayPal - możesz, ale nie musisz zakładać sobie konta. Można użyć do zapłaty tymczasowego (bez rejestracji), przynajmniej wcześniej tak było Wadą Profili jest to, że po każdej reinstalacji systemu musisz się na nowo rejestrować (wysłać code request) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jeżeli Hubert masz taką możliwośćtj. byś zamawiał to ja też bardzo chetnie kupiłbym ten "serial" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 A ile taki jeden serial kosztuje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Płaciłem przez PayPal i taką formę polecam. Kontakt ze Stefano jest szybki Czyli wpłacić i czekać bez wypełniania żadnych formularzy? A ile taki jeden serial kosztuje Co łaska, czyli równowartość 10 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 1. Każdy serial jest na inny komp i innego użytkownika. On prowadzi ewidencję kluczy, jak ktoś się za często pyta to nie dostanie Hubert, jak zakupisz kolegom klucze zapewne będziesz musiał sam wysyłać prośbę o ewentualne nowe klucze dla nich ze swojego adresu email. Szczerze odradzam taką zabawę. Poza tym odpowiadasz za ew. nielegalne rejestracje Każdy kto ma konto może PayPalem płacić 2. Standardowa wersja nie daje możliwości eksportu do DFXa i G-Code z tego co pamiętam. 3. Możesz wpłacić bez formularzy, kontakt emailowy mi wystarczał. Kod po potwierdzeniu wpłaty od Stefana 4. Jak już kupisz wersję standard, możesz kupić Domową wersję Pro co ci Stefan zaproponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Dzięki za wszystko, zaraz się biorę do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Wczoraj wpłaciłem "w ciemno" równowartość 10 euro (40,50zł) i dzisiaj rano miałem maila z zapytaniem o numer mojego komputera. Po południu dostałem hasło dostępu No ale kiszeczka :cry: I tak nie mogę drukować planów :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Oj drukować to się chyba da z tego co pamiętam Ale podejrzewam, że tyko elementy, a ty chcesz pewnie z managera Kup Pro i masz z głowy. Ja kupiłem, mało używam (czekam na swoje CNC), ale nie żałuję. Warto wspierać takie programy bo ich bardzo mało na rynku, a to domorosły programista do tego jakiś 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.