skiron Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 co tu dużo pisać , wiedziałem że prędzej czy później trafię tu z jakimś filmem , co ciekawe całe zajście rejestrowane było z pokładu szybowca , zobaczcie sami
specyfick Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Fakt, kret co się zowie. Ale nie zapomnijmy że film ładny. A tam krecik, mały szczegół, model odżyje i zostaną tylko wspomnienia.
smootny Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 co tu dużo pisać , wiedziałem że prędzej czy później trafię tu z jakimś filmem , co ciekawe całe zajście rejestrowane było z pokładu szybowca , zobaczcie sami Co to za szybowiec był i jakie miałeś wyposażenie do filmowania :]
karlem Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 A tam krecik, mały szczegół A jak osierocił połowicę i maleństwa? :shock:
skiron Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Co to za szybowiec był i jakie miałeś wyposażenie do filmowania :] szybowiec zwie się Nagit , 2,10 rozpiętości , coś koło kilograma wagi w całości , kamerka to poczciwa FlyCamOne2 , poważny sprzęt do filmowania i latania FPV jeszcze czeka na skompletowanie .
Pawel_W Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Szybowiec to Nagit, 2m, wiem bo budował go mój kolega Paweł – spidik z Allegro Jakby ktoś chciał, to mam formę do kadłuba do niego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.