skiron Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 co tu dużo pisać , wiedziałem że prędzej czy później trafię tu z jakimś filmem , co ciekawe całe zajście rejestrowane było z pokładu szybowca , zobaczcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Fakt, kret co się zowie. Ale nie zapomnijmy że film ładny. A tam krecik, mały szczegół, model odżyje i zostaną tylko wspomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 co tu dużo pisać , wiedziałem że prędzej czy później trafię tu z jakimś filmem , co ciekawe całe zajście rejestrowane było z pokładu szybowca , zobaczcie sami Co to za szybowiec był i jakie miałeś wyposażenie do filmowania :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 A tam krecik, mały szczegół A jak osierocił połowicę i maleństwa? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiron Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Co to za szybowiec był i jakie miałeś wyposażenie do filmowania :] szybowiec zwie się Nagit , 2,10 rozpiętości , coś koło kilograma wagi w całości , kamerka to poczciwa FlyCamOne2 , poważny sprzęt do filmowania i latania FPV jeszcze czeka na skompletowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Szybowiec to Nagit, 2m, wiem bo budował go mój kolega Paweł – spidik z Allegro Jakby ktoś chciał, to mam formę do kadłuba do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.