willyfog Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 czesc pytanie od dostepnosc o-ringow do prop savera, w Wawie i okolicach. nie moge dostac samych o-ringow tylko z calym zestawem prop saver. poniewaz jestem swiezakiem RC krety bardzo mnie lubia. prosze o pomoc gdzie moge kupic te 2cm oringi na "tony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 W sklepie hydraulicznym. Używam takich od roku i spełniają swoją role Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 nie wiem ale można je zastąpić zwykłymi gumkami ,, recepturki '' . Kupisz w papierniczych lub dużych marketach typu carrefour itp. Jak założysz 2 to spokojnie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willyfog Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 dzieki za szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgadza sie trzymać bedzie ale czy nie za mocno? Aby to się czasem z celem nie mijało moim zdaniem lepiej użyć gumki od prezerwatywy. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Aha...? Szkoda prezerwatyw, chyba że nie żal ci 5 zł za sztuke aby ja pociąć... albo ze zużytych?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Artemis3, no to teraz poleciałeś po bandzie... Co do recepturek , kupiłem w papierniczym, nie nadają się za bardzo powód, zbyt rozciągliwe a jak przesadzisz pękają. Szczególnie jak gwałtownie zwiększysz obroty. Najlepsze są, ze sklepu motoryzacyjnego i hydraulicznego-polecam. Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Ja kupuje takie gumki w sklepie z częściami do maszyn rolniczych powinni miectego pełno albo tak jak meteor w sklepie hydraulicznym kosztują około 0,40pln sztuka. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 czesc pytanie od dostepnosc o-ringow do prop savera, w Wawie i okolicach. nie moge dostac samych o-ringow tylko z calym zestawem prop saver. poniewaz jestem swiezakiem RC krety bardzo mnie lubia. prosze o pomoc gdzie moge kupic te 2cm oringi na "tony" Tu masz wszystkie możliwe rozmiary: www.ggtrading.pl pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 W sklepach z częściami samochodowymi o-ringów do wyboru do koloru. Posiadają takowe jako uszczelki do wszelkiej maści hydrauliki pojazdowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.