willyfog Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 czesc pytanie od dostepnosc o-ringow do prop savera, w Wawie i okolicach. nie moge dostac samych o-ringow tylko z calym zestawem prop saver. poniewaz jestem swiezakiem RC krety bardzo mnie lubia. prosze o pomoc gdzie moge kupic te 2cm oringi na "tony"
meteor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 W sklepie hydraulicznym. Używam takich od roku i spełniają swoją role
gładkilot Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 nie wiem ale można je zastąpić zwykłymi gumkami ,, recepturki '' . Kupisz w papierniczych lub dużych marketach typu carrefour itp. Jak założysz 2 to spokojnie wystarczy
Paweł R Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgadza sie trzymać bedzie ale czy nie za mocno? Aby to się czasem z celem nie mijało moim zdaniem lepiej użyć gumki od prezerwatywy. :wink:
Artemis3 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Aha...? Szkoda prezerwatyw, chyba że nie żal ci 5 zł za sztuke aby ja pociąć... albo ze zużytych??
pawel4090 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Artemis3, no to teraz poleciałeś po bandzie... Co do recepturek , kupiłem w papierniczym, nie nadają się za bardzo powód, zbyt rozciągliwe a jak przesadzisz pękają. Szczególnie jak gwałtownie zwiększysz obroty. Najlepsze są, ze sklepu motoryzacyjnego i hydraulicznego-polecam. Paweł.
GOGO Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Ja kupuje takie gumki w sklepie z częściami do maszyn rolniczych powinni miectego pełno albo tak jak meteor w sklepie hydraulicznym kosztują około 0,40pln sztuka. Pozdrawiam Sławek
RobertK Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 czesc pytanie od dostepnosc o-ringow do prop savera, w Wawie i okolicach. nie moge dostac samych o-ringow tylko z calym zestawem prop saver. poniewaz jestem swiezakiem RC krety bardzo mnie lubia. prosze o pomoc gdzie moge kupic te 2cm oringi na "tony" Tu masz wszystkie możliwe rozmiary: www.ggtrading.pl pozdrawiam Robert
Gość Anonymous Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 W sklepach z częściami samochodowymi o-ringów do wyboru do koloru. Posiadają takowe jako uszczelki do wszelkiej maści hydrauliki pojazdowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.