dragon Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Witam wszystkich! jak pewnie niektórzy zauwazyli nie jest to moj pierwszy post (a byc powinien) na tym forum , a spowodwoane jest to niczym innym jak tylko... gapiostwem za co przepraszam. Tak.. niestety mam problemy z oczami jak widac i dzialu znalezc odpowiedniego nie moge. No coz.. do rzeczy. W tzw. "oryginale" mam na imie Franek na nazwisko.. chwileczke.. ooo mam Boj..Bojańczyk. Jak wygladam , avatar mam nadzieje obrazuje. Lat mam 14 a poza modelarstwem zajmuje sie glownie historia i modelarstwem.. Modelarstwem po raz drugi? Tak, tak, redukcyjnym , zeby wszystko wygladalo jasniej. ;)Najbardziej lubie konstrukcje depronowe, a samolotem który mi nnajbardziej odpowiada jest amfibia (jak zwał , tak zwał) ze stajni Consolided, Pby-5 Catalina. Mam nadzieje, ze w tej plataninie słow wylapaliscie pare informacji o mnie. Pozdrawiam Franek
modelarzkobi Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.