dragon Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam wszystkich! jak pewnie niektórzy zauwazyli nie jest to moj pierwszy post (a byc powinien) na tym forum , a spowodwoane jest to niczym innym jak tylko... gapiostwem za co przepraszam. Tak.. niestety mam problemy z oczami jak widac i dzialu znalezc odpowiedniego nie moge. No coz.. do rzeczy. W tzw. "oryginale" mam na imie Franek na nazwisko.. chwileczke.. ooo mam Boj..Bojańczyk. Jak wygladam , avatar mam nadzieje obrazuje. Lat mam 14 a poza modelarstwem zajmuje sie glownie historia i modelarstwem.. Modelarstwem po raz drugi? Tak, tak, redukcyjnym , zeby wszystko wygladalo jasniej. ;)Najbardziej lubie konstrukcje depronowe, a samolotem który mi nnajbardziej odpowiada jest amfibia (jak zwał , tak zwał) ze stajni Consolided, Pby-5 Catalina. Mam nadzieje, ze w tej plataninie słow wylapaliscie pare informacji o mnie. Pozdrawiam Franek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Czesc Franek Witaj w naszym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Cześć!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.