sudik Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 W Krakowie sumują punkty z egzaminu humanistycznego i mat. , oraz dodaje się punkty za oceny inne wyróżnienia. Ja składam to technikum łączności na technika elektronika. Powodzenia przy rekrutacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 średnia z egzaminów + oceny z 4 przedmiotów ( pol, mat, hist, niem) do jakiej szkoły byś nie chciał iść to zawsze te przedmioty biorą pod uwagę ? ja się zastanawiam nad dwoma LO .. profile w obu to mat-inf-fiz poszedłbym do technikum.. 1 rok dłużej niby, ale jest zawód, tylko że u mnie słaby poziom jest w technikum :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 tak u mnie tylko te przedmioty bora pod uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Wrrrr ja Humana i matmy 68 a anglik 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 polski: 42 mat-przy: 46 ang: 49 Zadowolony jestem tylko z angielskiego, z matematycznego też może być, ale humanistyczny ponieżej tego co chciałem miec-zawaliłem rozprawkę, które zawsze słabo pisałem. Łącznie mam z ocenami, konkursami itd. 187 pkt :mrgreen: więc raczej dostanę się tam gdzie będę chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ja w suemi jest w ogóle niezadowolony z moich wyników... Matma: 44 - jak gość z 3 gim może niewiedzieć jak wygląda dach :crazy: Polski: 38 - rozprawka tylko 6 pkt -aż mi się wierzyć nie chciało... W sumie to wg. lubuskiego systemu punktowego będę miał 157pkt. Chwalić się niema czym, ale już ochłonąłem - Zwłaszcza po balu - najlepsza impreza w moim życiu xD Chociaż dalej uważam, że testy nie odzwierciedlają naszej wiedzy (oczywiście są wyjątki), a do szkół normalnie powinny być rozmowy kwalifikacyjne. (w co niektórych są) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Matma: 44 - jak gość z 3 gim może niewiedzieć jak wygląda dach :crazy: Spokojnie u mnie w szkole ponad 70% uczniów ( w tym ja ) pomyliło też te dachy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 ja tak samo.. :/ trójkącik ze ściany do dachu zaliczyłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 ja nie policzyłem ich, bo sam dach było prościej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 trójkącik ze ściany do dachu zaliczyłem :/ No właśnie... kurde było się skupić a nie podpowiadać koleżance (wyszedłem na tym jak Zabłocki na mydle...ona ma 48 pkt nie będąc orłem z matmy :crazy: ) I też wliczyłem te $#^@#% trójkąty. ja nie policzyłem ich, bo sam dach było prościej Że ja na to nie wpadłem.... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferq Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Test gimnazjalny Pamiętam miałem z matmy 25 pkt i z polaka 35 Czarna rozpacz do liceum sie udalo mi dostać bo z ocenami mialem 113 pk ;p Do dzisiaj pamietam jak sie na pierwszej lekcji matmy wszyscy chwalili kto ile mial, min to bylo 35 jak ja walnałem to byłem wysmiany a nauczyciel też to skomentował. No ale role się odwróciły :wink: Rodzice w 2 klasie mnie chcieli przepisac do społeczniaka, teraz żałuje że ich nie posłuchałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 ja nie policzyłem ich, bo sam dach było prościej To byłoby zbyt proste Też doliczyłem te boki :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 A ja miałem 48 z matmy i 46 z polskiego... Banalne to było w moim roczniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek529 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 40 - pol 49 - mat 40 - ang 4,75(i jakieś cyferki) 5 z egzaminu w szkole muzycznej(kontrabas) 4 z teorii muzyki 5 z audycji muzycznych Dostałem się do szkoły im. Kenara w Zakopanem (kierunek lutnictwo) :rotfl: musiałem się pochwalić...... EDIT: PS: Nie lotnictwo ale bliskie modelarstwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Dostałem się do szkoły im. Kenara w Zakopanem (kierunek lOtnictwo) :rotfl: musiałem się pochwalić...... t by bylo ez fajnie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.