wichercat Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Łożesz ty ale się rozdzieliły szoook :shock: mam nadzieję że black horse robi lepszą robotę od cmpro :roll: a tak apropo to jeszcze zakup aku 6V i wszystko gotowe do rozpoczecia skladania Extry.... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 zapewniam Cię, że takiej lipy nie będzie, aczkolwiek nie zaszkodzi tu i tam dolać kleju, kolega w swoim ma zainstalowane standarty i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Co do serw mała pomyłka bo nie HS422 a 425BB mam na półce więc te pójdą na lotki na gaz jakieś małe a na kierunek i wysokość TowerPro 5010 6,5kg Masz racje zawsze jak to w przypadku tańszych arf trzeba coś tam po swojemu powzmacniać ale takie uroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 I nareszcie jest nowe serce do extry :jupi: normalnie mikołaj w czerwcu :rotfl: :rotfl: :rotfl: http://picasaweb.google.com/lh/photo/gfkPCsdylbjDUKRF9fFjZQ?authkey=Gv1sRgCKmZ9r7z8LvZYg&feat=directlink jak pracuje tak jak wygląda.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Też kiedyś miałem ochotę kupić ten model ale zdecydowałem się na JAK-a. A ten silnik to normalnie OH i AH ta czerń ... Pamiętaj o mnie, musze być przy oblocie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 No to można powiedzieć że "diupa" jak pamiętacie zamówiłem w modele.sklep extrę z black horsa no i jej nie będzie :? jak sie dzisiaj dowiedziałem nie ma u dystrybutora itp itd. Duże dzieci nie lubią nie dostawać swoich zabawek :evil: .... no nic ograniczę akupy u nich bo lipa :ass: zamieniełem extre na model który mi się bardzo podoba firmy Great Planes Revolver... oczywiście serce z niedoszłej extry saito fa 82 ktoś coś może zaopiniować na temat tego modelu...? http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=6068 aa i sprawdzili mają na stanie w rzeczywistości :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kmiloob Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 A nie lepiej za taką cenę kupić Su z Sebartu albo Extre z Extreme Flight? Kilkadziesiąt złotych drożej, ale modelik lata super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Mała skucha nie mieli na stanie :lol2: :lol2: :lol2: jak taki sklep może istnieć przydałoby się ranking zrobić to może by wzieli sie za robote. :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ostatnia sztuke Su kupiłem dobre 4 miesiące temu :lol2: do dzis nie ma ale beka :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 SU sebartu są, tylko po 1050zł teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.