krzysiek.riese Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam Panowie. Od dłuższego czasu planuję zmianę nadajnika, miałem różne pomysły ale chyba zdecyduję się na JR. NO i teraz problem jest, który sklep handluje JR w polsce aktualnie, kiedyś wiem że w OL-PEN mieli JRy ale ostatnio w tej kategorii pusto, na JR Heli jest kilka ale ceny z marsa wzięte, interesował by mnie konkretnie JR X9 PCM II a tego modelu nie mają. Pozdrawiam Krzysiek
Gość slawekmod Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zobacz w www.wimarex.pl mieli tam JR9 X II Gold.Zobacz też Futabę T10C lub CG , ta druga na 2,4.Ma dwa kanały proporcjonalne więcej niż JR9, jakość wykonania T10 jest bardzo dobra a teksty o jakoby jej tandetnym wykonaniu można między bajki włożyć.
meteor Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nie wiem czy Wimarex jeszcze istnieje, ale sklepu "naziemnego" już nie mają. Kolega chciał ostatnio coś kupić i mówi że był sklep z ciuchami.
Slawek_9000 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 sklep naziemny istnieje, ale znajduje się ZA tym z ciuchami, jak gdyby na jego zapleczu.
Marek_Spy Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Na razie nie zamierzam kupować nowej aparatury ale zastanów sie bo te co widziałem nie maja potencjometrów po bokach np. do klap , a drugi do butterfly itp . Ja mam 9 ZAP która to ma i muszę powiedzieć ze to bardzo wygodne jest . A w Futabie można to różnie przyporządkować wiec ilość kombinacji i wygoda obsługi jest przeogromna. Ja latam na kciukach a te suwaki obsługuje palcami .
41G66 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Oficjalny przedstawiciel JR www.jrpropo.pl , sam osobiście kupiłem tam Heli JR , apke DSX9, Miła i fachowa obsługa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.