piotr22 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Raczej właściciele tych silników umieją je obsługiwać , mają więcej modeli , silników i doświadczenia. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr22 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Znalazłem aukcje na allegro z silnikiem os max 46 ax za 300 zł . Zastanawiam się czy warto ,( pisze , że tylko dotarty) . http://www.allegro.pl/item667423152_os_max_46_ax_tylko_dotarty_nigdy_nie_latal.html Jakieś sugestje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Tydzień temu byłem z moimi kolegami na lotnisku. Jeden miał w swoim modelu silnik ASP a drugi Super Tiger , oba silniki działały kiepsko (gasły itp. , itd. ).Odradzali mi silniki tych producentów. Po namyśle zdecydowałem wydać trochę więcej i mieć niezawodny silnik firmy Os.Max. A ja dzisiaj polatałem może ze 2 minuty razem Dwa loty i dwa musowe lądowania i za drugim razem podwozie odmaszerowało Dziwne bo ponoć OS MAX jest niezawodny :devil: a kolega na ASP 51 latał bez żadnych przygód przy czym naprawdę to ładnie pracowało. Prawda taka że 99% przyczyn problemów z silnikiem nie leży po stronie silnika. W moim przypadku podejrzewam usterkę układu paliwowego ale to dopiero się okaże jak znajdę co jest nie tak. Oczywiście najłatwiej jest zwalić wszystko na silnik tym bardziej jeśli jest on tani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Bierz osmaxa pewnie Ci którzy maja asp czy inny z którym nie ma problemu są zadowoleni ale jednak os to os ja po super tiger G51 mam os 46ax i nie zamieniłbym go na inny silnik (innej firmy) miałem nawet 3 mocne krety na silnik i po wymyciu cyka aż miło i zero problemow.......aa i zdecyduj się chłopie bo sezon się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr22 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 :mrgreen: Właśnie zamówiłem nowy silnik os max 46 ax . Mam nadzieje , że godnie i niezawodnie odbędzie swoją służbę :mrgreen: PS : Chciałem LA ale byłby za słaby do katany, więc jest AX :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.