Henio Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Wita Henio i wnuk Adrian(Kolo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Cześć. Czy to ty chyba w 2005 na Zlocie Wicherków latałeś OV-10A 'Bronco' a wnuczek śmigał Me-109 bo tam właśnie spotkałem taką parę modelarzy? ps No proszę, góra z górą ........... a modelarze się zejdą . Cieszę się tym bardziej z takiego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Tak to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ja teraz robię jako mechanik a Kolo(wnuk) lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Jak Henio i Kolo to może być tylko TEN Henio . Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witamy Marekj. Nie latam bo mi wstyd poniewż kolo mówi dziadek to nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 To jak to ten HENIO i ten KOLO to wstawcie swój Avart. W razie problemów podeślijci efotki na m@ila to pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Motyl daj swego e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 jest w stopce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Nazywam się Henryk Suchocki mam 59 lat.modelarstwem zajmuje się od zawsze.A wnuk (kolo) który ma 11 lat lata od 6r życia.Ja lepiej latam jak wnuka nie ma na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 witaj :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witaj Henio wśród nas,tez jestem Henryk S.i mam 59 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.