lukwisz.pl Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 tylko na serwie wątpię by działały prawidłowo samoczynnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam Problem slotów rozwiązany. Będą na serwie. Są już zmechanizowane, chodzą lekko. Ale wysuwają się mniej niż powinny jakieś 5% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam Prace przy samolociku idą powoli. Zrobiłem kabikę, robię kopyto przodu "osłony silnika". Pozostało podwozie i malowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witajcie Miło mi że tak komętujecie budowę PZL-ka. Była to ostatnie prezętacja. Szkoda. Pozdrowienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witajcie Miło mi że tak komętujecie budowę PZL-ka. Była to ostatnie prezętacja. Szkoda. Pozdrowienia . Dlaczego ostatnia ? Przymusu komentarzy chyba nie ma? Temat mi się podoba i oglądam z przyjemnością to co robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witaj Chyba zweryfikuje mój osąd. Pozdrawiam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Też uważam, że komentarze niczym nie odbiegają od standartu i są całkiem pochlebne. Model jest ciekawy i oryginalny. Wykonanie wielce poprawne, dobrze więc , że zweryfikowałeś swą decyzję. Z przyjemnością obejrzę końcowe prace i model w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 wystarczy spojrzeć na liczbę odsłon tematu na dzień dzisiejszy ponad 9000 ,to jednak świadczy, że temat budzi zainteresowanie, nie bądź "Panem Obrażalskim", i kontynuj relacje. Ja wiem, że każdy z nas lubi być troche połechtany, ale daj skokój robisz fajny model my śledzimy relacje i jest ok, a jak ktoś będzie miał coś ciekawego do napisania to napewno to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Czemu ostatnia??! EDIT: Ale wypaliłem nie zauważyłem ostatniej strony. Przepraszam. Dalej, więcej :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam Osłona silnika jest z laminatu poliestrowego, wstępnie dopasowana.Teraz tylko zrobić zawiasy dwa razy po 50cm "drobnostka". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 o kurde, to ta maska ma 50cm ? a może jak robisz zdjęcia to dla porównania kładź miarkę albo coś o powszechnie znanym wymiarze :mrgreen: a silnik jak bedziesz mocował bo na innych zdjęciach widać że kadłub konćzy (zaczyna :mrgreen: )się tuż przed kabiną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Morda przez duże M,kryjąca w orginale rzędowego 6 cylindeowego Menasco-Bucanner 265 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko216 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam. A jak będą robione podziały blach? Bo model bardzo ładny tylko troszkę gładki... Pozdrawiam,Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 zaraz zaraz tu chyba były fotki a teraz ich niet :?: co jest :?: Nie zdążyłem dokładnie oczu nacieszyć :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam Przedstawiam ostatnie osiągnięcia w budowie. podwozie amortyzowane 22mm ugięcia, jeszcze zrobić muszę tzw "portki", obudowa silnika gotowa czeka na pomalowanie. Pozdrawiam [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Super! Normalnie extra (chociaż to pzl ) a mnie ciekawi jak owe portki zostaną zrobione chodzi mi o to że pod obciązeniem na całej długości są równomierne pomarszczone tak jak to widać na zdjęciu zamieszczonym przez f-150, a jednak bez obciążenia zachowują kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam Podwozie gotowe, osłony wykonane są z płótna lnianego lakierowane. Opaski aluminiowe nitowane nitami 2mm. Całość ładnie amortyzuje.Czyli samolocik gotowy, czeka na silnik, elektronikę i malowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Pozwoliłem sobie poukładać zdjęcia oraz pokazać to zdjęcie co się nie pokazuje. [ img]http://images42.fotosik.pl/206/5138605fd41cb9a2med.jpg[/img ] [ img]http://images48.fotosik.pl/294/6ad8542f67e1fb84med.jpg[/img ] [ img]http://images43.fotosik.pl/293/a1565441b402e900med.jpg[/img ] [ img]http://images38.fotosik.pl/290/8201a2b267d1947cmed.jpg[/img ] Jak widzisz wystarczy usunąć spacje pomiędzy [ i img] i wyjdzie to co poniżej. Świetnie zaczyna to wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam Zamieszczam zdjęcia pomalowanego samolociku. Jeszcze tylko napisy ale to na samym końcu. Teraz czekam na dostarczenie silnika i elektroniki. Waga modelu obecnie to 15.4kg. Pozdrawiam /img] /img] [/img] [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Duży i bajeczny! Piękna rzecz :shock: tylko w kokpicie pustawo jak tam się wypełni (wraz z tymi przyrządami) to będzie genialnie. Naprawdę super. A w telewizorku pogoda międzykontynentalna czyżby jakiś rajd był planowany :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.