Luki17 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam wszystkich forumowiczów, modelarzy. W wieku 16 lat miałem styczność niestety dosyć krótko zaledwie 2 lata z modelarstwem, kiedy to z kolegami tworzyliśmy modele samolotów na uwięzi typu Junior, ABC, Kombat itp. Zapał i chęć do stworzenia nowego modelu powrócił. Zrodził mi się pomysł na szrobienie modelu z depromu: Zefirek, RWD5. Gdzie mogę znaleźć plany tych modeli, tak żeby można było je wyciąć na ploterze?Dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Witaj na forum. Mamy specjalny dzial do powitan - zapraszam do niego Dziwnym trafem mamy rowniez dzial "Plany" - i tam tez zapraszam - jest juz bogata kolekcja pewnie cos znajdziesz, a jesli nie to tam jest wlasciwe miejsce do takich zapytan. Temat zamykam - a jutro usune. ps. po prostu dbamy o porzadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.