rapier Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam. W sobote zapowiadaja sie idealne warunki do latania w Bodzowie.CZy Ktos Ma ochote na wspolne latanie? Ja bede okolo 9.00, Slawek Maziarz rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Może i bym sie pokusił aby przyjechać, ale gdzie to jest dokładniej? Mile widziane wszelkie mapki Dla pewności podaje kanał: 80 chociaż jest w podpisie. Pewnie przyjechałbym jeszcze z dwoma kolegami również z tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Oto plan dojazdu ( czerwone strzalki ) JAdac Tyniecka skrecamy w prawo w ulice widlakową ( poczatek czerwonych strzalek ) , nastepnie po kilkuset metrach skrecamy w ulice nierowną i jeszcze raz w lewo w ulice bodzowską i do konca. Ulica pod koniec zmienia sie w droge szutrowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Hej Podobno ma padać deszczyk (podobno!) deszcz Wybiera się Pan Panie rapierze w takim razie ? I mam jeszcze pytanko nr.2: Jakimi autobusami tam można dojechać ? Czy w ogóle coś tam kursuje ? Miło by było wiedzieć czym tam można dojechać gdyż nie mam ochoty na 30 minutowy spacerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Oczywiscie ze bede Wg najnowszej prognozy numerycznej z godz 15.00 padac nie bedzie. , slonca tez, , bedzie przewaga chmur wysokich wiec luzik:) Wiaterek okolo 30km/h wiec bede musial chyba dowazyc Spirita. JA bede o 9.00 i max do 11.00 Dojechac mozna wszystkim co jedzie ul. Tyniecka..a potem na nogach ( do przejscia wszystko co jest strzalkami czerwonymi ) A gdzie mieszkasz??Moze Cie zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Mieszkam na Azorkach Nie daleko Pana Marka (@Marex'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Mieszkam na Azorkach Nie daleko Pana Marka (@Marex'a) JAk bedziesz o 8.30 pod Kefirkiem i Biedronka, kolo placu imbramowskiego to Cie zabiore ( mam nadzieje ze wiesz gdzie to ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Nie wiem gdzie jest Kefir ,ani Biedronka Natomiast Imbramowski mi coś świta ,ale nie wiem co :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Plac imbramowski ( taki targ na opolskiej tuz przed estakada nad 29 listopada )..JAk nie wiesz to zapytaj kogos...Obok placu jest Kefirek i Biedronka oraz pizzeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 aAaAaA to już wiem Ale wątpię bym tam zdołał dotrzec do 8.30 :/ Jeśli (JEŚLI !) nawet wstanę ,to nie wiem czy tam dotrę na tą godzinę A poza tym i tak będę bez modelu bo nie mam aparatury Może dam Panu dziś wieczorem odpowiedź czy zdołam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Nie zartuj... Azory sa od Imbramowskiego tylko 3 przystanki autobusowe..Na nogach mozna dojsc...oj lenistwo, lenistwo .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Tak Ale nie pomyślał Pan o której ja muszę wstać A poza tym nie wiem czy po prostu jest sens jechać bez modelu :/ Będę patrzył jak Pan lata i kisił ogóra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No..tak jak mowilem...Lenistwo... NAwet jakys musial wstac o 7.00 to przeciez to nie noc a normalna godzina o ktorej duza czesc ludzi wstaje kisił ogóra Czy wiesz dokladnie co oznacza to okreslenie Chyba za mlody jestes na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 WŁAŚNIE ! Duża cześć ludzi wstaje :/ Ale nie ja A jeśli chodzi o to określenie to dobrze wiem co ono oznacza ,nasz były nauczyciel od WOS'u go często używał Kiedyś nam wyjaśnił co oznacza Fajny był koleś ale zmienił zawód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A co ja mam powiedzieć żeby dotrzeć do bodzowa na 9 rano to będę musiał wstac pewnie o 6 rano! I ciekawe jak jak tam przywiozę mojego szybowca jak mam nierozkładane skrzydła 1.6m a prawo jazdy sie dopiero robi, więc zostaje bus albo autobus, wole to drugie bo więcej miejsca Musze tez popatrzeć jakim autobusem dotrę do bodzowaa, będzie to chyba ciężkie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No racja Lukis ,Ty to dopiero masz kawał drogi ! Lepiej żebyś zdał to prawko za 1-szym razem ! Ale wiesz ,jest dobry pomysł Zamów taksówkę ,a ona Cię zawiezie do samego bodzowa A cena nie ważna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No z Myślenic jest kawałek drogi, chociaż to nie taki duży problem, najgorsze to jest wożenie modeli w busie, często coś sie uszkodzi albo wygnie, a poza tym w busach jak to w busach ciasno jak w ... A co do kursu to już niebawem koniec, tylko nasza piękna biurokracja, na egzamin trzeba czekać ponad miesiąc :/ Ale postaram sie dotrzeć i mam nadzieję że sie uda bo chciałbym wypróbować model na zboczu, bo jeszcze nigdy nie latałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Jutro naprawde szykuja sie idealne na bodzow warunki. Mogloby byc wiecej slonka ale wiatr idealny i brak deszczu gwarantowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No a jadę na zawody do Piekar http://www.pienkowski.pl/iff/773/5301.html Więc mnie nie będzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 to koledzy, jak tam latanie dzis? mialem sie wybrac ale colt jest troche cieszki a rmini za letki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.