Boogie Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zle sie wyrazilem-chodzilo mi o shockflyery, a mialem ich juz kilkanascie. Chodzilo mi o beczki niepodpierane- jak odlatujesz od siebie i wychylasz maksymalnie lotki to czy model robi osiowa beczke, czy bardziej spirale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 muszę to sprawdzić, bo zawsze z szybowcowego przyzwyczajenia trochę oddawałem wysokości przy beczkach ... ale chyba dopiero w święta będę w domu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 model dostał malowanie, czyli +10 do stylu i od spodu zmieniłem też te lotki, teraz wychylają się po równo. Nie sprawdziłem zmian w powietrzu ze względu na halny 4/s i więcej, ale za to wyszalałem się na zboczu modelem F3F :twisted: jutro powtórka, bo halny ma nie przestawać wiać 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.