janek-20 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 jestem na 90% pewny że w promieniu 5 Km nikt nie lata, a gdzie szukać tych tanich 35MHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Może znasz Andrzeja Żychlińskiego, porozmawiaj z nim nt. okolicznego latania :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikowski Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Buduję RWD5 i nie mogę znaleźćj jak połaczyc skrzydło :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 A instrukcje przeczytales do konca? http://forumrc.alexba.eu/users/skazoo/rwd/rwd.htm Są tam 3 fotki jak je polaczyc. Trudno nie zauwazyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikowski Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Dziękuję bardzo. Od kilku dni szukam właśnie tego .Raz przez przypadek wpadlem na tą stromę a późniejnie moglem jejznaleźć pozdrawiam Witek ps.czy mogę liczyć na Twoją pomoc?Jest to pierwszy modelktóry buduję i nie mam o tym zielonego pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Na forum jest wszystko opisane w temacie przyklejonym w tym dziale :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jak wyzej, Witku ja posilkowalem sie forum, tak jak juz radzilem koledze zakladajacemu ten temat. Czytac czytac, przemyslec, przeczytac - najlepsza droga i przy okazji dowiesz sie kilku rzeczy ktore zadalbys w nastepnej kolejnosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Czytać forum tam jest wszystko o RWD-5 i innych i śmakich i owakich, o aparaturach i odbiornikach WSZYSTKO!!! Przepraszam bardzo za ten post ale już się we mnie gotuje, na tym forum są wszystkie odpowiedzi na twoje pytania, wchodzę na ten dział i : RWD-5 RWD-5 jaki silnik RWD-5 jaki akumulator Więc czytać a gdyby informacji akurat nie było :roll: :? to pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.