krzylas Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Model w skali 1/72. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ładny modelik . Możesz dac kilka fotek z boku bo nie widać czy na podwozie a po za tym to bym chciał go zobaczyć w całosci a nie samą góre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ładny, ale: zbyt grube masz linie na oszkleniu-w przyszłosci, popracuj nad tym, efekt będzie wiele lepszy. Raptor, jakby się przypatrzec, widac, że go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Raptor, jakby się przypatrzec, widac, że go nie ma. No właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Model nie ma podwozia ( miał być na podstawce ) i jest ukończony w 80%. Muszę położyć jeszcze jedną warsję farby i zamontować uzbrojenie oraz nałożyć kalkomanie. Jak skończę model zrobię lepsze ujęcia. Marcus: Grube linie na owiewce to malowanie - " z instrukcji ". Niestety, przez to że była czarno-biała, bardzo ciężko było rozróżnić linię malowania od linii nie-malowania na owiewce i wyszło to co wyszło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ja coraz rzadziej wzoruję się na instrukcji, a coraz częściej na zdjęciach i opiniach innych. Powiedz mi tylko, z jakiej firmy sklejałeś ten model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie jestem pewien, ale chyba był to zestaw Italeri. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No to pozostało mi tylko życzyc Ci powodzenia w dalszej karierze! :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Dziękuję, ale był to mój 1 model redukcyjny i chyba ostatni - wolę modele latające ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 był to mój 1 model redukcyjny i chyba ostatni - wolę modele latające ... Czego ja też lubię latające ale i na pułce mało miejsca. Moja rada. Wybież sobie skale okres i typ modeli to ci się nie będzie nudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja kiedyś miałem kolekcję "Adwersarzy" :wink: MIG-29 z F-18 1:72 MIG-23 z F-16 1:48 AH-64 i HIND 1:48 Comanche i Ka-50. 1:72 Miał być jesze Harry i Emilek oraz Fokuś z Wielbłądzikiem (planowałem 1:72 oba okresy) ale tego już nie zrealizowałem. ładnie to nawet pod sufitem wyglądało, w dynamicznych pozach. Taka przeplatająca się bitwa powietrzna. Było jeszcze kilka modeli "półkowych" ale nie przetrwały mamowego wycierania kurzu. :? Ciągle trzeba było coś przyklejać na nowo. Cała kolekcja trafiła do dzieciaków sąsiadów. Chyba posłużyła im do aktywnej zabawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.