Mariusz S.A.U. Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Witam Serwo można nabyć w "Perfect Hobby" http://www.perfecthobby.pl/ Często jest jednak niedostępne i trzeba trochę poczekać na dostawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Jako że mój SPEED zmienia właściciela to zostały mi serwa Conrada 8g i takowe wylądowały w Benku Sałość prawi edo lotu, brakuje regulatora i pakeitu waży jak poniżej pakiet musze chyba od Stośka zamówić, tylko nei wiem jaki 2s chyba z 720mAh ale nei wiem czy prądowo do silnika wydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Benio dziś oblatany Na pakiecie 3s 1320 i śmigle GWS7x3,5 . Lata fajnie, zawis robiłęm na 50% mocy. Przy pętlach skrzydełka wyglądały jak V, aż do momentu Robiłem zawis i model przestał mi reagować na SW, został wychylony na zaciągniętym i zaczoł kręcić pętle. prubowałem nad nim zapanowac aż odpadło skrzydło Model poklejony i gotowy do kolejnego lotu był po 1h. Lot odbyłem w pokoju córki, dwa zasy po 10sek skończyły się walnięciem w biurko i lekkie uszkodzenia powstrzymały mnei od dalszych prób Szkoda tylok ze te pąłty tak się gna Musze zakupić węgiel i wkleić na cały płat w natarciu mozę cos pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Ile Ci wyszedl gotowy do lotu? Zrobiles wszystko zgodnie z instrukcja? Wydaje mi sie ze nie do konca (zawiasy), one doskonale usztywniaja plat na calej dlugosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 no właśnie z tymi zawiasami zampotanie jedni mówia tak drudzy tak zalaminowałem rowing ale zawiele nie pomógł pręt węglowy sie wsiśnie i będioz OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 szerze to skrzydelka w benym zbyt dobrze prymocowane nie sa :] mi przy wiekszych predkosciach strasznie "trzepocza" i kiedys nawet skrzydlo odkleilo sie od tego weglowego wzmocnienia:] troche zywicy sprawe zalatwilo ale nieprzyjemny dzwiek i wibracje zostaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Teraz stosuje wegiel na natarciu i zamiast zawiasow zastrzaly weglowe. Zalezy od masy gotowego do lotu i smigielka oraz warunkow pogodowych i pilota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 wiem o czym kolega pisze. Przy ciezkim pakiecie 1300 2 cele model w locie nurkowym skladal skrzydla w "U" Tyle ze niedo takiego latania to czyba model ??? Przy mniejszej wadze modelu (pakiet 600 ) efek jest juz mniejszy. U mnie nadal z ciezki cilnik a i serwa mona by odciazyc - bo 180g to pewnie zaden rarytas dla modelu ,a ja mam teraz az 260 lub 230g (w zaleznosci od pakietu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 taka mała reaktywacja Musze silnik naprawić bo w obroty sie nie wkreca rotor trze o zwoje łożyska wpadły za głęboko :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.