ertman_176 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam Poszukuje jakiegoś dobrego, sprawdzonego i oczywiście niedrogiego noclegu dla 3os w bliskim sąsiedztwie Żaru na czas pikniku [od piątku]. Z góry dziekuje za wszystkie propozycje. Pozdrawiam
Gość slawekmod Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam Poszukuje jakiegoś dobrego, sprawdzonego i oczywiście niedrogiego noclegu dla 3os w bliskim sąsiedztwie Żaru na czas pikniku [od piątku]. Z góry dziekuje za wszystkie propozycje. Pozdrawiam Zapomnij, obdzwoniłem wszystko chyba z dwoma kolegami i lipa.Jedynie w domu weselnym są pokoje ale łazienka wspólna.tel do tego domu 501551495.Do lotniska są 2 minuty drogi piechotą.
meloow Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ja dziś pytałem w pewnym DW i tak zostały im 3 pokoje 2x apartament 250/doba oraz pokój 4 osobowy 240/doba (DW NIAGARA - blisko do lotniska ). Za taką kase taniej mi bedzie do domu wrócić to tylko 30 minut jazdy samchodem
Jano Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 W okolicach Żaru jest od groma kwater prywatnych.
pilot Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 W okolicach Żaru jest od groma kwater prywatnych. Tak, tylko ze teraz marna szansa na znalezienie wolnej Ja rezerwuję "spanie" w marcu, kwietniu, później coraz trudniej.
diem Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jakby co to jestesmy ze Slawkiem w Domu Weselnym... wiecie co sie bedzie dzialo :D Ja tez obdzwonilem i niestety moja przyszla ex zona musi pogodzic sie z warunkami, za to towarzystwo doborowe hehe
mammuth Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jakby co to jestesmy ze Slawkiem w Domu Weselnym... wiecie co sie bedzie dzialo hmmm - chyba wole nie wiedziec ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.