piotrek.co Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Filip ja mówiłem o yaku z rc factory a nie o tej extrze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 piotrek.co, a ja mówiłem o extrze 330 VA i katanie VA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Hej Odświeżam temat. Mirolek - nabyłeś tą Katane ? Bo wlasnie sie nad nią pochylam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kminek, zajrzyj tutaj http://pfmrc.eu/index.php?/topic/10345-katana-epp-va-models/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.