dragon Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Przyszedl wreszcie czas aby pochwalic sie Wam moim pierwszym modelem. Padlo na Rwd-5 by skazoo i po paru tygodniach pracy model wyglada tak: Zdjecie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Nie jest to jeszcze ostateczna wersja (bez elktroniki, skrzydla jeszcze nie przymocowane, pare czesci do poprawki) zatem prosze o wyrozumialosc w krytyce.
modelarzkobi Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Nawet ci ti fajnie wyszło Nie jest to co prawda RWD robiony konstrukcyjnie ale nawet fajny. Ja jednak wole robić konstrukcje i kończe właśnie takowego RWD 5 nie licząc RWD 9 którego robie na następny sezon
Motylasty Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 Ładnie i czysto, aż przyjemnie popatrzeć, tylko. No właśnie zawsze jest jakieś tylko, z tego co widzę staeczniki zarówno pionowy jak i poziomy z jednej strony są gładki a zdrugiej rowkowane. Ja skleiłbym depron 3mm rowakmi do siebie, wtedy obie strony byłyby gładkie.
Adam P. Opublikowano 24 Marca 2007 Opublikowano 24 Marca 2007 robisz z planow czy bez? jakie sa wymiary? niezle wyglada
dragon Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Opublikowano 24 Marca 2007 Tak, rzeczywiscie nie pomyslalem o tym. :/ Poki co tak zostanie, ale jak najszybciej postaram sie dorobic nowe stateczniki. Jezeli chodzi o plany, to tak, robie planow. Wymiary to: rozpietosc 1,3 m , dlugosc 83 cm. Napedzac to bede Speedem 400, do tego mikroserwa oraz jeszcze nie sprecyzowane Li-pole. Ps. Dzieki za pozytywne komentarze.
baczek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 bardzo ładny ja też zaczne budowę RWD 5 ale dopiero od wtorku będzie niezła jazda bo będe robił 3 naraz :crazy: :devil: ;D ps jak się wygina część przednią tą kabinke i tą (maske)
Eryk Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 ps jak się wygina część przednią tą kabinke i tą (maske) http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=4440 prosze...
baczek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 wielkie dzięki już będe wiedział jak to zrobić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.