dragon Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Przyszedl wreszcie czas aby pochwalic sie Wam moim pierwszym modelem. Padlo na Rwd-5 by skazoo i po paru tygodniach pracy model wyglada tak: Zdjecie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Nie jest to jeszcze ostateczna wersja (bez elktroniki, skrzydla jeszcze nie przymocowane, pare czesci do poprawki) zatem prosze o wyrozumialosc w krytyce.
modelarzkobi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Nawet ci ti fajnie wyszło Nie jest to co prawda RWD robiony konstrukcyjnie ale nawet fajny. Ja jednak wole robić konstrukcje i kończe właśnie takowego RWD 5 nie licząc RWD 9 którego robie na następny sezon
Motylasty Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ładnie i czysto, aż przyjemnie popatrzeć, tylko. No właśnie zawsze jest jakieś tylko, z tego co widzę staeczniki zarówno pionowy jak i poziomy z jednej strony są gładki a zdrugiej rowkowane. Ja skleiłbym depron 3mm rowakmi do siebie, wtedy obie strony byłyby gładkie.
Adam P. Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 robisz z planow czy bez? jakie sa wymiary? niezle wyglada
dragon Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Tak, rzeczywiscie nie pomyslalem o tym. :/ Poki co tak zostanie, ale jak najszybciej postaram sie dorobic nowe stateczniki. Jezeli chodzi o plany, to tak, robie planow. Wymiary to: rozpietosc 1,3 m , dlugosc 83 cm. Napedzac to bede Speedem 400, do tego mikroserwa oraz jeszcze nie sprecyzowane Li-pole. Ps. Dzieki za pozytywne komentarze.
baczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 bardzo ładny ja też zaczne budowę RWD 5 ale dopiero od wtorku będzie niezła jazda bo będe robił 3 naraz :crazy: :devil: ;D ps jak się wygina część przednią tą kabinke i tą (maske)
Eryk Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ps jak się wygina część przednią tą kabinke i tą (maske) http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=4440 prosze...
baczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 wielkie dzięki już będe wiedział jak to zrobić
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.